Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort, Dhaalu Atol

Maledivský hotel Vilu Reef Beach v moři

Malý ostrov (asi 400 m dlouhý a 170 m široký) se nachází přibližně 130 km jižně od letiště Malé, na severním okraji atolu Jižní Nilandhe. Transfer hydroplánem trvá cca 40 minut a dalších 5 minut trvá jízda lodí na ostrov. K vnějšímu útesu je to asi 200 metrů, domácí útes leží jen 30 metrů daleko a nabízí tři možnosti vstupu ke šnorchlování a potápění.

Hotel Vilu Reef Beach & Spa Resort je postaven v typickém maledivském stylu. Vyniká bohatou tropickou vegetací, křišťálově čistou lagunou (korálové útesy zčásti zasahují až k pláži) a bílou písečnou pláží. K ubytování je připraveno 144 pokojů a dále k zařízení resortu patří vstupní hala s recepcí, internetový terminál (za příplatek), čtecí koutek, obchod se suvenýry a klenotnictví, otevřená hlavní restaurace, à-la-carte restaurace, kavárna, Nautilus Bar se sluneční terasou a výhledem na moře, Karaoke bar s pódiem.

V blízkosti pláže je sladkovodní bazén s jacuzzi, poolbarem a sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Pro děti je k dispozici oddělený bazén a dětské hřiště.
V ceně ubytování jsou sportovní aktivity - tenis (osvětlení za poplatek), badminton, stolní tenis, posilovna, plážový volejbal a šipky. Hotel večer příležitostně pořádá diskotéku, živou hudbu a nebo folklorní show.
Za poplatek je billiard, potápění, šnorchlování, windsurfing, kánoe, vodní lyžování, katamarán, procedury a masáže ve wellness centru Sun Spa.

Dvojité zahradní vily (kategorie 3 hvězdičky se nacházejí pod palmami ve vnitrozemí ostrova. Jsou vybavené otevřenou koupelnou s vanou, sprchou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací a stropním ventilátorem, satelitní TV, telefonem s přímou volbou, minibarem (za poplatek), trezorem a malou terasou.

Samostatně stojící plážové vily (4 hvězdičky) mají tvar mušle, jsou vybaven stejně jako pokoje v zahradní vily, mají navíc oddělený sprchový kout, pohovkou a malou šatnu. Z terasy vybavené nábytkem vede malá cesta přes tropickou vegetací až k pláži a k moři.

Vodní bungalovy Jacuzzi (5 hvězdiček) jsou postaveny na kůlech přes lagunu. Jsou prostorně a vkusně zařízené se sofistikovaným designem. Jsou podobně vybavené jako vily na pláži, ale bez pohovky a s uzavřenou koupelnou. Navíc mají sedací kout a psací stůl, CD přehrávač a rychlovarnou konvici. Všechny mají velkou soukromou sluneční terasu s venkovním jacuzzi a dřevěnou terasu s přístupem k moři.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře jsou formou bufetu (národní, mezinárodní kuchyně a tématické bufety) v hlavní restauraci.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Vilu Reef Beach s pláží
Maledivský hotel Vilu Reef Beach a pobřeží
Maledivský hotel Vilu Reef Beach s bazénem
Maledivský hotel Vilu Reef Beach - bungalov
Maledivský hotel Vilu Reef Beach - ubytování

Místo

Hotel Vilu Reef Beach 3° 0' 10.9512" N, 73° 0' 1.026" E
Location

Maledivy na Facebooku