Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Velidhu, Severní Atol Ari

Maledivský hotel Velidhu v moři

Ostrovní hotel Velidhu se nachází na Severním Atolu Ari, asi 80 km od letiště v Mahé. Kruhový ostrov je velký asi 300 x 200 m. Domácí útes ja vzdálený pouhých 10 metrů a nabízí perfektní prostředí pro šnorchlování a potápění. Na vnější útes se dostanete po cca hodinové jízdě lodí. Transfer z letiště trvá rychlým člunem asi 2 hodiny, hydroplánem 25 minut.

Ostrov charakterizuje tropická bujná vegetace s mnoha palmami a nádherná pláž s jemným pískem. 80 volně stojících, kruhových bungalovů v blízkosti pláže je harmonicky zasazeno do přírody. 20 vodních bungalovů bylo postaveno podél dřevěné lávky na kůlech nad lagunou. V centrální části se nachází otevřená přijímací hala s recepcí a TV místnost, útulný bar s posezením na pláži, hlavní restaurace, plážový snack bar, obchod se suvenýry, beauty a wellness centrum, lékařská služba.

Velká, uzavřená laguna nabízí vynikající podmínky pro vodní sporty. V ceně ubytování je volejbal, badminton, stolní tenis a šipky, výbava pro šnorchlování. Hotel pořádá pravidelnou večerní zábava s živou hudbou a animační programy.
Za poplatek je biliárd, windsurfing, jízda na banánu, jet-ski, vodní lyže, katamarán, potápění (PADI), rybářské výlety, masáže a procedury ve spa centru.

Jednoduše zařízené plážové bungalovy (cca 46 m2) jsou vybavené sprchou, WC, fénem, telefonem, minibarem, kávovarem, stropním ventilátorem, klimatizací a terasou směrem k moři. Přímé výhled na moře může být omezen rostoucí vegetací.
Vodní bungalovy (cca 72 m2) jsou větší a komfortnější, mají navíc posezení, TV se satelitním příjmem, župany, okénko v podlaze, balkón s výhledem na moře a přímý vstup do laguny.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, přes den různé snacky, odpolední káva a čaj, místní alkoholické (pivo, víno, destiláty, některé koktejly) a nealko nápoje (voda, džusy) od 8 do 24 hodin. Pravidelně se konají tématické večery.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Velidhu s pláží
Maledivský hotel Velidhu - bungalov
Maledivský hotel Velidhu - pokoj

Místo

Hotel Velidhu 4° 11' 42.7272" N, 72° 49' 3.2844" E
Location

Maledivy na Facebooku