Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Traders Male, Malé

Maledivský hotel Traders Male

Hotel Traders Male se nachází na ostrově Malé. Najdete ho přímo v centru rušného města Malé, ale přesto je oázou klidu a pohodlí. Letiště je vzdálené asi 5 minut jízdy rychlým hotelovým člunem, poté následuje 5 minut jízdy hotelovým shuttlebusem.

Nově otevřený 4-hvězdičkový městský hotel nabízí k ubytování 117 pokojů na 12 patrech. Dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, výtah, 2 restaurace, kavárna, elegantní bar, malý obchod se suvenýry, konferenční prostory, 24-hodinový pokojový servis, bezdrátové internetové připojení, prádelna, parkoviště.

Na střeše hotelu se nachází sladkovodní bazén, velká sluneční terasa s nádherným výhledem na okolní ostrovy, poolbar. Lehátka a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.
Pro ubytované hosty je také k dispozici fitness centrum a malé lázně wellness.

Moderně zařízené pokoje Deluxe (cca 30 m2) jsou umístěné ve 3.-12. patře, k jejich byvybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, župany, TV s plochou obrazovkou, telefon, přístup na internet (za poplatek), žehlička, klimatizace, minibar, přístroj na přípravu čaje a kávy, trezor.
Pokoje Ocean View jsou v 8.-12. patře, mají stejné vybavení jako pokoje Deluxe, ale jsou s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu nebo formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Traders Male s posezením
Maledivský hotel Traders Male - ubytování
Maledivský hotel Traders Male s bazénem

Místo

Hotel Traders Male, Malé 4° 10' 41.142" N, 73° 30' 50.6448" E
Location

Maledivy na Facebooku