Jste zde

Domů » Maledivy

Hotel Mookai, Malé (Severní Malé Atol)

Maledivský hotel Mookai

3-hvězdičkový hotel Mookai se nachází v maledivském hlavním městě Malé, jen několik minut pěšky od terminálu turistických trajektů, a v blízkosti obchodů.

Na mezinárodní letiště Malé se dostanete během asi 10 minut lodí "dhoni". Přístaviště je hned naproti příletové hale letiště.

Městský hotel je ideálním místem pro přenocování při mezipřistání nebo pro 1-denní pobyty. K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, restaurace (v protilehlé budově) a kavárna.

Na střešní terase najdete plavecký bazén se sladkou vodou a malou sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je malá posilovna, za poplatek je možné využít saunu a jacuzzi.

K ubytování je připraveno 51 pokojů, které jsou jednoduše zařízené. K jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, televize, telefon, internetové připojení, klimatizace a trezor (za poplatek).

K dispozici jsou také tzv. "denní" pokoje, ve kterých je možné se ubytovat na maximálně 6 hodin, v čase 14.00 - 22.30 hodin.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu. Při pobytu v "denním" pokoji není v ceně žádné stravování.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Mookai s bazénem
Maledivský hotel Mookai - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Mookai 4° 10' 38.01" N, 73° 31' 3.3024" E
Location

Maledivy na Facebooku