Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kurumba Maldives, Kaafu (Severní Malé) Atol

Pohled na maledivský ostrov s hotelem Kurumba Maldives

Poloha

5-hvězdičkový hotel Kurumba Maldives se rozkládá na cca 500 m dlouhém a 300 m širokém ostrůvku Vihamanafushi, v jižní části Severního Malé Atolu souostroví Maledivy. Domácí útes, který se nachází poblíž, nabízí dobrý výchozí bod pro výlety za šnorchlováním a potápěním.

Letiště Malé je od hotelového areálu vzdálené asi 10 minut jízdy rychlým motorovým člunem. Ostrov k němu nabízí transfer 24 hodin denně.

Zařízení

Komfortní a moderní areál nabízí k ubytování více než 180 pokojů, které jsou harmonicky rozložené po celém ostrově. K dalšímu zařízení patří vstupní lobby s recepcí, business centrum, obchody a lékařská služba (za poplatek).

Navíc ke komplexu patří 8 restaurací, včetně hlavní (bufetové) restaurace "Vihamana" s mezinárodní kuchyní, gril restaurace "Ocean Grill", italské, indické, čínské, libanonské a japonské restaurace à-la-carte a pizzerie​​. Kavárna a bar na pláži ještě nabídku doplňují.

Ve venkovním areálu jsou umístěné 2 plavecké bazény se sladkou vodou, oddělený dětský bazén. Použití lehátek, slunečníků a plážových ručníků je u bazénu zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou zahrnuty 3 tenisové kurty (s umělým osvětlením), posilovna, stolní tenis, fotbal a plážový volejbal. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavu s živou hudbou.

Za poplatek jsou různé vodní sporty, jako např. parasailing, vodní lyžování, kajaky, windsurfing, vybavení pro šnorchlování a potápěčská škola (PADI). Zpoplatněné jsou také masáže a procedury ve wellness centru Veli Spa.

Ubytování

Moderně zařízené Superior pokoje (cca 74 m²) jsou rozmístěné ve dvoupatrových řadových bungalovech, k jejich vybavení patří koupelna s vanou / sprchou, WC, vysoušeč vlasů, TV, telefon, internet Wi-Fi zdarma, klimatizace, stropní ventilátor, kávovar, minibar, trezor, terasa nebo balkón.

Pokoje Deluxe (cca 50 m²) najdete v přízemních bungalovech se 2 bytovými jednotkami, každý pokoj má terasu, jinak jsou vybavené stejně jako pokoje Superior.

Bungalovy typu Deluxe (cca 74 m²) jsou volně postavené, mají exkluzivní zařízení, navíc posezení, venkovní sprchu, denní postel.

Bungalovy typu Beachfront Deluxe (cca 74 m²), jsou stejné jako bungalovy Deluxe, ale stojí v první linii na pláži.

V nabídce jsou také vily Deluxe Pool (cca 200 m²), které mají ještě navíc DVD přehrávač, iPod-Station, oddělený obývací prostor, jacuzzi a vlastní bazén.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo plná penze formou bufetu v hlavní restauraci. Hosté ubytovaní v luxusních bungalovech Beachfront Deluxe a ve vilách Deluxe Pool mají připravenou prémiovou snídani také v restauraci "Ocean Grill", hosté vil Deluxe Pool navíc také denně koktejly, různá vína a pivo v čase 17 -19 hodin. Všichni hosté mají možnost večeří za příplatek v jedné z restaurací à-la-carte.

(údaje jsou z roku 2013)

Maledivský ostrov s hotelem Kurumba Maldives
Maledivský ostrov s hotelem Kurumba Maldives - pobřeží
Maledivský hotel Kurumba Maldives - ubytování
Maledivský hotel Kurumba Maldives s terasou

Místo

Hotel Kurumba Maldives, Kaafu (Severní Malé) Atol 4° 13' 36.858" N, 73° 31' 11.2008" E

Komentáře

Byla to skvělá dovolená ve dvou. Krásné potápěčské lokality, udělal jsem si tady také svůj potápěčský průkaz. Měli jsme velmi dobrého instruktora. Hotel splnil všechny naše potřeby, vše bylo perfektní! Personál byl velmi přátelský. Jídla bylo na výběr takové množství, že nebylo možné všechno ochutnat.
Location

Maledivy na Facebooku