Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Holiday Inn Resort Kandooma, Jižní Malé Atol

Maledivský hotel Holiday Inn Resort Kandooma

Hotel Holiday Inn Resort Kandooma leží na ostrově Kandooma (cca 500 metrů x 100 metrů), na východním okraji korálového Jižního Malé Atolu. Pobřežní útesy nabízejí dobré podmínky pro potápění, pro surfaře je ideální laguna. Ostrov má dva krásné plážové úseky. Transfer z letiště trvá asi 45 minut rychlým člunem.

Velký sladkovodní bazén s vířivou vanou se nachází přímo na pláži, kde je také velká sluneční terasa s lehátky, pool/snackbar. K hotelovému zařízení patří přijímací prostory s recepcí, obchod se suvenýry, dvě restaurace s venkovní terasou, tři bary, pizzerie, internetové připojení WLAN po celém ostrově.

V ceně ubytování je vybavení pro šnorchlování, plážový volejbal, fitness. Za poplatek je centrum vodních sportů, potápěčská škola, denní potápěčské a šnorchlovací výlety, wellness centrum s velkou nabídkou terapeutických masáží.

Ubytování je zajištěno ve světlých zahradních vilách (48 m2), které jsou vybavené klimatizací, satelitní TV, telefonem, minibarem, čajovarem a kávovarem, trezorem, vanou nebo sprchou, WC a venkovní sprchou, vysoušečem vlasů, županem a zařízenou terasou.
Plážové vily jsou stejně vybavené a nacházejí se přímo na pláži. Plážové domy (71 m2) mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, vybrané alkoholické a nealko nápoje od 11 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivský hotel Holiday Inn Resort s bazénem
Maledivský hotel Holiday Inn Resort - ubytování

Komentáře

Byli jsme se vším naprosto spokojeni! Byla to nejhezčí a v každém případě nejvíce relaxační dovolená! Hotelový areál se nachází pouhých 40 minut lodí od letiště. Pokoje jsou nově vybavené a velmi pěkné. Personál byl vždy zdvořilý! Je to ostrov, kde si můžete opravdu odpočinout. Pro milovníky párty ale není vhodný, protože zde není žádná večerní zábava. Snídaně byla vždy velmi bohatá, každý týden je věnován jiné zemi (Thajsko, Indie, Čína, Itálie..). Existuje tu spoustu možností, co se týče vodních sportů. Můžete jít na windsurfing, vodní lyžování, wakeboarding, katamarány atd. Vzhledem k tomu, že byl hotel teprve nedávno otevřen, sportovní zařízení je stále ve výstavbě a bude průběžně rozšiřováno. Je tu krásný bazén, koutek pro děti a vířivka.

Maledivy na Facebooku