Jste zde

Domů » Maledivy

Hotel Filitheyo Island Resort, Faafu Atol

Maledivský hotel Filitheyo Island Resort

4-hvězdičkový hotel Filitheyo Island Resort se nachází na stejnojmenném ostrově Filitheyo (900 x 500 m) Faafu Atolu, asi 110 km jižně od hlavního města Malé.

Nedotčené pláže, tropická vegetace a velkolepý korálový útes nabízejí skvělé podmínky pro dovolenou, a to zejména pro milovníky šnorchlování a potápění. Transfer z letiště hydroplánem trvá asi 35 minut a pak ještě 10 minut lodí.

Tento komfortní hotel nabízí k ubytování 125 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetové připojení, hlavní bufetová restaurace, restaurant & bar "Sunset" s exotickými koktejly a občerstvením, "Filitheyo" bar, knihovna, obchod se suvenýry, wellness centrum.

V tropické zahradě je umístěn plavecký bazén se sluneční terasou, lehátka a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je volejbal, stolní tenis, kulečník a fitness, stejně jako různé vodní sporty jako je např. windsurfing, šnorchlování, kánoe anebo katamarány. Hotel pravidelně pořádá večerní grilování na pláži a večerní zábavu.

Zpoplatněné jsou různé výlety za rybařením a šnorchlováním, potápěčské centrum Werner Lau, procedury ve wellness centru (např. masáže, manikúra, pedikúra).

Elegantně zařízené pokoje Superior (cca 95 m²) v dvojitých bungalovech na pláži jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, TV se satelitním příjmem, CD přehrávačem, telefonem s přímou volbou, trezorem, minibarem (za poplatek), kávovarem, venkovní sprchou a zařízenou terasou směrem k pláži.

Pokoje Deluxe (cca 111 m²) jsou umístěné v jednotlivě stojících vilkách, mají stejné vybavení jako Superior, ale navíc vanu a koutek k posezení.

Vodní bungalovy Water (cca 146 m²) na kůlech mají ještě navíc whirlpool v koupelně, posezení, velkou terasu nad lagunou s maledivskou houpačkou a přímý vstup do moře.

Stravování: Polopenze, plná penze anebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, v odpoledních hodinách (16:00-18:00) čaj / káva s občerstvením, místní alkoholické nápoje (pivo, domácí víno, vybrané lihoviny) a nealkoholické nápoje do skla v čase 10:00-24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Filitheyo Island Resort s pláží
Maledivský hotel Filitheyo Island Resort s bazénem
Maledivský hotel Filitheyo Island Resort - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Filitheyo Island Resort 3° 12' 43.6608" N, 73° 2' 16.5372" E
Location

Maledivy na Facebooku