Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Chaaya Island Dhonveli, Severní Malé Atol

Pohled na maledivský hotel Chaaya Island Dhonveli

Hotelový resort Chaaya Islands Dhonveli leží na jihovýchodním okraji Severního Malé Atolu, kde najdete také velkou lagunu ke koupání a opalování. Nabízí tak ideální prostředí pro odpočinek a nezapomenutelnou dovolenou. Milovníci potápění a šnorchlování zde mohou objevovat bohatý podmořský život a také pro surfaře jsou tu skvělé podmínky. Transfer z letiště trvá asi 25 minut rychlým člunem.

Hotel na ostrůvku o rozloze 600 x 100 metrů je zařízen v typickém maledivském stylu a je obklopen tropickou vegetací. Najdete v něm recepci, hlavní restauraci, á-la-carte restaurace, bary, internetovou kavárnu (za poplatek), obchod se suvenýry.

Venku se nachází bazén, slunečníky a lehátka jsou u bazénu i na pláži zdarma.
V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako fitness, billiárd, stolní tenis a volejbal. Za poplatek jsou masáže a wellness služby, tenisový kurt s osvětlením, kánoe a potápění.

Resort nabízí asi 150 pokojů, které jsou rozděleny do plážových a vodních bungalovů. Bydlet můžete ve standardním pokoji, superior pokoji nebo v suitě. Všechny pokoje mají vanu nebo nebo sprchu a WC, klimatizaci, satelitní TV, sejf, vysoušeč vlasů, telefon, minibar (za poplatek), kávovar a čajovar.

Standardní pokoje v 2-patrových budovách jsou ve vnitrozemí, dole je malý obývací prostor a terasa s výhledem do zahrady, nahoře ložnice.
Superior pokoje mají balkón nebo terasu k mořské straně, plážové bungalovy mají terasu s výhledem k moři.
Vodní bungalovy jsou větší a luxusnějí vybavené, mají navíc župan a jacuzzi. Vodní suity mají navíc oddělený obývací pokoj.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - všechna hlavní jídla jsou formou bohatého bufetu, dopolední snacky 10:30-11:30, odpolední káva, čaj a koláče 16:00-18:00, místní alkoholické a nealko nápoje 10:00-24:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Maltský hotel Chaaya Island Dhonveli s bazénem
Maledivský hotel Chaaya Island Dhonveli s bungalovem
Maledivský hotel Chaaya Island Dhonveli - ubytování

Komentáře

Byla to vysněná dovolená. Ti, kteří mají rádi pivo nebo koktejly by si měli připlatit all inclusive, ale jinak byla plná penze dostačující. Všechna jídla z bohatých bufetů byla moc dobrá. 1,5 litru vody nebo 0,33 litru piva stálo 4 dolary. Potápění, surfování a koupání v laguně bylo opravdu perfektní. Bazén byl pro nás vlastně zbytečný, protože teplota vody v moři byla 28 stupňů. Jsou tu pěkné bary s večerní zábavou. Na nákupy můžete vyrazit na Malé motorovým člunem. Účastnili jsme se kurzu v potápěčském centru.

Maledivy na Facebooku