Jste zde

Domů » Maledivy

Hotel Angaga Island Resort, Ari Atol

Maledivský hotel Angaga Island Resort

4-hvězdičkový hotel Angaga Island Resort se nachází na ostrůvku o rozloze cca 350 x 150 metrů, nachází se v jižní části Ari Atolu.

Ostrov nabízí nádherné písčité pláže a má vlastní, blízko položený (8 - 30 m), útes s vynikajícími podmínkami pro šnorchlování. Také laguna má ideální podmínky pro vodní sporty. Transfer z letiště k hotelu trvá asi 30 minut hydroplánem.

Hotelový resort uprostřed bujné vegetace nabízí k ubytování 50 plážových bungalovů a 20 vodních vil. K jeho zařízení dále patří vstupní prostor s recepcí a bezpečnostními schránkami, hlavní bar, Sun Down bar, kavárna, otevřená restaurace, wellness centrum Coconut Spa, bazén a obchod se suvenýry.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako volejbal, šipky, stolní tenis, badminton, posilovna. Hotel příležitostně pořádá večerní zábavu s diskotékou, berbecue a plážovou párty.

Za poplatek jsou procedury ve wellness centru "Coconut Spa", šnorchlovací vybavení, potápění, tenisový kurt (s umělým osvětlením), windsurfing, kite surfing, plachtění, katamarán.

Superior pokoje (cca 45 m²) jsou umístěny v samostatně stojících bungalovech a leží asi 15 metrů od pláže. K jejich vybavení patří semi-open-air koupelna a WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, satelitní televize, telefon, mini lednice, přístroj na přípravu kávy a čaje, terasa s houpačkou.

Vodní bungalovy (cca 56 m²) mají stejné vybavení jako superior pokoje, navíc panoramatické okno s výhledem na moře a terasu s přímým vstupem do moře.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení v kavárně od 10:00 do 11:30 a od 15.00 do 17.00 hodin. Voda, nealkoholické nápoje, džusy, pivo, místní víno, vybrané koktejly a lihoviny, voda na pokoji, čaj a káva (s výjimkou cappuccina a espressa) v čase 8.00 - 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Angaga Island Resort v zahradě
Maledivský hotel Angaga Island Resort s pláží
Maledivský hotel Angaga Island Resort s bazénem
Maledivský hotel Angaga Island Resort - bungalov
Maledivský hotel Angaga Island Resort - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Angaga Island Resort 3° 39' 8.7588" N, 72° 49' 21.0684" E
Location

Maledivy na Facebooku