Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi, Severní Malé Atol

Maledivský hotel Adaaran Select u moře

Hotelový resort Adaaran Select Hudhuranfushi se nachází v prázdninovém ráji, na východní straně Severního Malé Atolu.
Ostrov je asi 800 m dlouhý a 400 m široký. Zvláštností ostrova je vodní kanál, který vede přímo z ostrova k vnějšímu útesu a nabízí tak skvělé možnosti pro surfaře i potápěče. Transfer z letiště trvá asi 30 minut rychlou lodí.

Prostorné a udržované hotelové zařízení je zasazeno uprostřed tropické vegetace a nabízí celkem 137 pokojů. K jeho zařízení patří otevřený vstupní prostor s recepcí, internetový koutek (za poplatek), Cybercafé, hlavní restaurace "Banyan" s národní i mezinárodní kuchyní, á-la-carte restaurace "Sunset" s terasou, 2 bary na pláži, obchod se suvenýry a několik malých butiků.
Sladkovodní bazén se samostatným dětským bazénem, bar u bazénu a sluneční terasa přímo vybízejí k odpočinku. Použití lehátek a slunečníků je v ceně.

V ceně ubytování je badminton, plážový volejbal, tenis, squash, stolní tenis, kulečník, pétanque, šipky, fotbal, šachy a využití fitness centra. Za poplatek je potápění (škola potápění s kurzy a CMAS s pokyny pro začátečníky i pokročilé), safari šnorchlování, kite surfing, jízda na banánu, windsurfing, katamarán, kánoe a vodní lyžování. Za příplatek je také wellness centrum "Coconut Spa" s jacuzzi, různými procedurami a masážemi.

Všechny pokoje v bungalovech jsou velkoryse vybavené napůl otevřenou koupelnou s vanou, vnitřní a venkovní sprchou, fénem, klimatizací, telefonem, satelitní TV, sejfem, minibarem a terasou k mořské straně.
37 komfortně zařízených vodních vil (2-3 osoby) má koupelnu, sprchu, WC, fén, klimatizaci, stelitní TV, přístup k internetu, telefon, minibar a sejf. Mají terasu s přímým vstupem do mořské laguny.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, nebo all inclusive - všechna jídla formou bufetu v hlavní restauraci, snacky 10.30 - 11.30 a 23.00 - 24.00, koláče 16.00 - 17.00, místní alkoholické a nealko nápoje, káva a čaj 10.00 - 24.00.

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivský hotel Adaaran Select s bungalovem
Maledivský hotel Adaaran Select - možnost ubytování

Komentáře

S dovolenou v tomto hotelu jsme byli velmi spokojeni. Byla to nádherně klidná dovolená, skvělé počasí a voda, včetně našeho vodního bungalovu. Špičkové služby, jídlo chutné a pestré, zahrady velmi pěkné. Velmi čisté pokoje, skvělý výhled z vodních bungalovů na moře, služby velmi příjemné a užitečný "komorník" vždy k dispozici.

Maledivy na Facebooku