Jste zde

Domů » Ubytování

Eriyadu Island Resort, Severní Malé Atol

Maledivský hotelový resort Eriyadu Island

Hotel Eriyadu Island Resort leží v severozápadní části korálového ostrova Severní Malé Atol. Tropicky zarostlý ostrůvek s fantastickými písečnými plážemi má rozměry asi 300 x 180 metrů, obeplujete ho během 10 minut. Krásný útes se nachází velmi blízko ostrova a je ideální pro šnorchlování a potápění. Z letiště Malé se sem dostanete během 5 minut rychlým člunem.

K hotelovému zařízení patří celkem 60 pokojů, recepce s posezením a trezory k pronajmutí, restaurace, kavárna a krásný venkovní bar. Také se zde nachází malý obchod se suvenýry.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako stolní tenis, badminton, volejbal, úvodní potápění a malá tělocvična. Za poplatek je kulečník, vybavení pro šnorchlování a potápění.
Hotel příležitostně pořádá diskotéky a folklórní večery s živou kapelou.

Hotelové zařízení má standardní pokoje v 2-patrových budovách nebo superior pokoje v dvojitých bungalovech. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem a WC, klimatizací, vysoušečem vlasů, telefonem, minibarem, satelitní TV a terasou. Superior pokoje mají navíc napůl otevřenou koupelnu.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - všechna jídla formou bufetu. Při all inclusive jsou v ceně místní alkoholické a nealko nápoje, odpolední káva, čaj a pečivo od 16 do 17,30.

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivský hotelový resort Eriyadu Island
Maledivský hotelový resort Eriyadu Island
Maledivský hotelový resort Eriyadu Island - ubytování

Komentáře

Velmi hezky jsme si tady odpočinuli a určitě se někdy na Eriyadu zase vrátíme. Krásný útes byl ideální jak pro potápěče, tak i pro milovníky šnorchlování. Měli jsme pokoj s částečně otevřenou koupelnou s venkovní sprchou pod oblouhou. Postele nám pravidelně zdobili květinami, listy jsou každý večer skládány jinak. Na ostrově se nenachází žádný bazén ani žádné speciální služby pro děti.

Maledivy na Facebooku