Jste zde

Domů » Ubytování

Adaaran Club Rannalhi, Jižní Malé Atol

Maledivský ostrov s hotelem Adaaran Club Rannalhi

Tento malý ostrůvek se nachází na západním okraji korálového ostrova Jižní Malé, na jeho vnějším útesu. 370 m dlouhý a 130 m široký ostrov charakterizují bílé písčité pláže a tyrkysově modré laguny s křišťálově čistou vodou. Útes je asi 40 až 50 metrů vzdálený a je ideální pro šnorchlování. Na jižní straně ostrova se nachází mírně šikmá laguna, ideální pro koupání a odpočinek. Z letiště se sem rychlým člunem dostanete asi za 45 minut.

Hotelové zařízení Adaaran Club Rannalhi má přes 130 pokojů ve 2- patrových budovách na pláži a v několika volně stojících vodních bungalovech na jihozápadním konci ostrova. K jeho zařízení patří recepce, internetová kavárna (za poplatek), klimatizovaná restaurace s národní i mezinárodní kuchyní, bar s velkou terasou, kavárna, butik i klenotník. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma.

V ceně ubytování je plážový volejbal, aerobic, stolní tenis a plážový fotbal, denní a večerní animační a zábavní programy.. Za poplatek jsou kurzy potápění, windsurfing, vodní lyžování, vybavení pro šnorchlování, kánoe, kitesurfing a jiné vodní sporty, ajurvédské a čínské reflexní masáže.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, malou ledničkou, stropním ventilátorem, klimatizací a balkónem nebo terasou.
Vodní bungalovy mají stejné vybavení, ale mají navíc trezor, kávovar, čajovar a přímý přístup k moři.

Stravování: Plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dopolední snacky, odpolední káva, čaj a pečivo, půlnoční snack. Nealkoholické nápoje, pivo od 9:00 do 24:00 hodin a místní víno k hlavním jídlům.

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivský hotel Adaaran Club Rannalhi u moře
Maledivský hotel Adaaran Club Rannalhi - možnost ubytování

Maledivy na Facebooku