Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sun Island Resort & Spa, Ari Atol

Maledivský hotel Sun Island Resort s jedním z bungalovů

Hotel Sun Island Resort & Spa se nachází v jižní části Ari Atolu, obklopený bílou, písčitou pláží. Místní útes je vzdálen cca 350 m od hotelu a snadno dostupný pomocí lávky. Transfer z letiště probíhá pomocí vlatsního hotelového vrtulového letadla (není to hydroplán) na letiště Jižního Ari Atolu. Odtud se již na ostrov s hotelem dostanete pomocí transferu lodí.

1600 m x 440 m velký ostrov s hotelovým komplexem má asi 422 pokojů v řadových bungalovech, uprostřed tropické vegetace. Dále k jeho zařízení patří otevřená přijímací hala s recepcí, internet WLAN, 2 bufetové restaurace, 3 á-la-carte restaurace, 10 barů, kavárna, obchody, fotoshop, kadeřnictví, lékařské centrum.
U pláže se rozkládá velký sladkovodní bazén s vodopádem, samostatný dětský bazén, sluneční terasa a poolbar. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži v ceně.

V ceně ubytování je plážový volejbal, basketbal a stolní tenis. Za poplatek je fitness, 4 tenisové kurty (s umělým osvětlením), squash, badminton, minigolf a potápěčská škola, vodní lyže, jízda na banánu, jetski, windsurfing a katamarán od místních provozovatelů. Ve večerních hodinách hotel pořádá živou hudbu, karaoke, show a disco.

Hotel má vlastní wellness centrum "Araamu Spa", které patří k největším na Maledivách. Nabízí saunu, parní lázeň, vířivku, kosmetické procedury, aromaterapie, lázeňské procedury, tradiční thajské masáže a další masáže s drahými oleji. Všechny procedury jsou zpoplatněné.

Standardní bungalovy (1 - 3 osoby) jsou vybavené sprchou/WC, částečně venkovní sprchou, fénem, posezením, telefonem, trezorem, satelitní TV s video kanálem, minibarem (za poplatek), zařízením na přípravu kávy a čaje, stropním ventilátorem, klimatizací a terasou k mořské straně.
Superior bungalovy (2 osoby) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější.
Vodní bungalovy (2 osoby) jsou také prostornější a mají i lepší vybavení. Navíc mají vanu, CD přehrávač a přímý vstup do moře.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci "Maaniya", káva, čaj, koláče a snacky od 16.00 do 18.00 hodin. Neomezené místní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 do 01.00 hodin v hlavním a plážovém baru.

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivský hotel Sun Island Resort & Spa - ubytování
Maledivský hotel Sun Island Resort & Spa s bazénem
Maledivský hotel Sun Island Resort & Spa s restaurací
Maledivský hotel Sun Island Resort & Spa s vířivkou

Místo

Hotel Sun Island Resort & Spa 3° 29' 2.742" N, 72° 47' 40.1928" E
Location

Maledivy na Facebooku