Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Paradise Island Resort, Severní Malé Atol

Maledivský hotel Paradise Island Resort v moři

Hotel Paradise Island Resort se nachází na 1 km dlouhém a 250 m širokém ostrůvku Lankanfinolhu v Severním Malé Atolu.

Místní korálový útes je vzdálený asi 500 metrů a dobře přístupný po mostě, venkovní útes je 300 - 400 metrů daleko. Transfer rychlou lodí z letiště v Malé trvá asi 20 minut.

Oblíbený hotelový resort je obklopen tropickou vegetací, světlým korálovým pískem a křišťálově čistou lagunou. K jeho zařízení patří přijímací prostor s recepcí, posezení, hlavní restaurace, 2 à-la-carte restaurace (japonská a italská kuchyně), Pizza Express, několik barů, kavárna, obchod se suvenýry, internet, klenotnictví, kadeřnictví, lékářská ordinace, ajurvédské centrum.

V tropické zahradě se nachází sladkovodní plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa a dětské hřiště. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je basketbal, volejbal, stolní tenis. Hotel příležitostná pořádá večerní zábavu s živou hudbou, karaoke a diskotéku.

Za poplatek jsou tenisové kurty (umělé osvětlení, squash, badminton, biliárd, fitness centrum, parní lázeň, sauna a jacuzzi, mezinárodní PADI/SSI potápěčská škola, windsurfing, kánoe, katamarán, vodní lyžování, parasailing, vodní skútry a potápění.

Zaplatit si můžete také krásně položené wellness lázně Aaramu-Spa s venkovními pavilony a salónem krásy, které nabízejí různé procedury a masáže.

Plážové bungalovy Superior (1-3 osoby) jsou vybavené koupelnou a sprchou/WC, venkovní sprchou (odsolovaná sladká voda), bidetem, vysoušečem vlasů, obývacím prostorem s posezením, telefonem, satelitní TV s video kanálem (za příplatek), minibarem (za poplatek), klimatizací, stropním ventilátorem a terasou s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední čaj s koláči a snacky, místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Paradise Island Resort s bazénem
Maledivský hotel Paradise Island Resort s pláží
Maledivský hotel Paradise Island Resort s bungalovem
Maledivský hotel Paradise Island Resort - ubytování

Místo

Hotel Paradise Island Resort 4° 17' 9.9744" N, 73° 33' 17.6472" E
Location

Maledivy na Facebooku