Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel One And Only Reethi Rah, Severní Malé Atol

One And Only Reethi Rah s vilou nad mořem

Hotel One And Only Reethi Rah se nachází na jednom z největších ostrovů Severního Malé Atolu, obklopený 6 km dlouhou pobřežní linií s 12 nádhernými písečnými plážemi a tyrkysovými zátokami. Tento exkluzivní resort s vilami patří k "Leading Hotels of the World" a nabízí nejvyšší komfort s elegancí a osobní servis. Rozlehlý komplex nabízí hodně prostoru a soukromí, a také nádherný výhled na modrý Indický oceán.

Kromě 12 pláží na ostrově na vás čekají 2 bazény - infinity bazén s jacuzzi a bazén pouze pro dospělé, který zasahuje 30 m do laguny. V ceně ubytování je posilovna, fitness kursy včetně jógy, pilates a aerobicu, 2 osvětlené tenisové kurty, badminton, stolní tenis, volejbal, fotbal, jízdní kola, šnorchlování, jízda na kajaku, kánoe, windsurfing.
Za poplatek je jachting (katamarán), rybolov na otevřeném moři, parasailing, vodní lyžování, jízda na banánu a výlety.

Pro potápěče se v blízkosti ostrova nacházejí výborné potápěčské lokality s viditelností až do 50 m, stejně jako pravidelné pozorování želv a paryb manta. Resort má vlastní 5-hvězdičkové PADI potápěčské centrum s týmem vysoce kvalifikovaných instruktorů a nabízí celou řadu kurzů.
Pro děti jsou připraveny kluby KidsOnly (4 - 11 let, 9.00 - 21.00 hodin), Teen Club (12 - 17 let), hlídaný dětský bazén.

Exkluzivní One & Only Spa ESPA se nachází uprostřed klidné zahrady s nádherným výhledem na oceán. Na rozloze 9500 m ² s osmi luxusními vilami nabízí vířivky, sauny, parní lázně, sprchy, odpočinkové pavilony na pláži, salón krásy a kadeřnictví. Speciálně pro páry jsou připraveny suity postavené nad vodou. Různé procedury a masáže probíhají na základě na ajurvédské tradice. Pro meditaci a jógu je k dispozici pavilon, kde trenér jógy nabízí bezplatné programy.

130 luxusních a velmi prostorných vilek se rozprostírá podél pláže a laguny, byly vybaveny drahými přírodními materiály a láskou k detailu s čistými liniemi. Všechny vily mají jednu king-size postel nebo dvě queen-size postele, koupelnu se sprchovým koutem, župan, vysoušeč vlasů, telefon, internet (zdarma), LCD televizi, CD a DVD přehrávač, minibar, kávovar, trezor a klimatizaci. Dále 24-hodinový servis s komorníkem, denně čerstvé ovoce a minerální voda.

Vily Beach (cca 135 m²) leží přímo na pláži, s výhledem na moře. Mají velkou terasu s jídelním koutem, lehátky a venkovní sprchou.
Vily Water (cca 149 m²) jsou postavené na kůlech nad lagunou. Terasy na několika úrovních mají přímý přístup do moře.
Vily Beach Pool (cca 165 m²) jsou stejné jako vily Beach, ale navíc mají sluneční terasu s postelí a vlastní bazén (23 m²).

Stravování: Snídaně formou bufetu nebo výběrem à-la-carte, odpolední čaj v baru. Restaurace Reethi s jedním z nejrozsáhlejších seznamů vín v Indickém oceánu nabízí moderní kuchyni s asijskými, orientálními a středomořskými pokrmy. Spolu s nádherným výhledem na západ slunce nabízí nad vodou položená restaurace Tapasake současné japonské speciality. Přímo na pláži, na severním cípu ostrova, leží exotický Fanditha Restaurant & Lounge s pochoutkami z Blízkého Východu. Rah Bar u bazénu nabízí lehké občerstvení během dne a tropické šťávy, večer se mění v cocktail bar s živou hudbou.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel One And Only Reethi Rah
Maledivský hotel One And Only Reethi Rah - ubytování

Místo

Hotel One & Only Reethi Rah 4° 31' 19.7904" N, 73° 22' 2.6076" E
Location

Maledivy na Facebooku