Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Madoogali, Alif Alif

Maledivy a hotel Madoogali s jedním z bungalovů

Čtyřhvězdičkový hotel Madoogali se nachází v Severním Ari Atolu, asi 25 minut letu hydroplánem od letiště v Malé. Nádherný útes s dobrými podmínkami pro šnorchlování a potápění najdete jen pár metrů od pláže.

Hotel se rozkládá na 485 x 235 metrů velkém ostrově, patří k němu 56 jednotlivě stojících bungalovů. K jeho dalšímu zařízení patří recepce s trezory k pronajmutí (zdarma), internetový koutek, open-air restaurace pod širým nebem přímo na pláži, bar, kavárna, wellness, obchod.

Přízemní bungalovy jsou vybavené sprchou, WC, župany, fénem, klimatizací, stropním ventilátorem, satelitní TV, vysoušečem vlasů, telefonem, zařízením na přípravu kávy a čaje, minibarem (není v ceně) a malou terasou s nábytkem k mořské straně. Přímý výhled na moře je díky tropické zahradě omezený.

Ze sportu a aktivit hotel zdarma nabízí stolní tenis a badminton. Za poplatek je kajak, katamarán, šnorchlování, plachtění, vodní lyže, jetski, jízda na banánu, potápění (PADI) a výlety za rybařením. Zpoplatněny jsou také masáže a všechny procedury ve wellness lázních.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, vybrané místní alkoholické (pivo, víno, některé destiláty) a nealko nápoje od 09.00 do 22.30 hodin, káva, čaj a snacky od 16.30 do 17.30. Plážový bar není součástí nabídky all inclusive.

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivy a hotel Madoogali s terasou
Maledivy a hotel Madoogali s pláží

Místo

Hotel Madoogali 4° 5' 45.4848" N, 72° 45' 10.6128" E
Location

Maledivy na Facebooku