Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Holiday Island Resort & Spa, Jižní Atol Ari

Maledivský hotel Holiday Island Resort & Spa

Čtyřhvězdičkový hotel Holiday Island Resort & Spa se nachází na jižním útesu Ari Atolu (atol Alif Dhaal). Asi 700 metrů dlouhý a 200 metrů široký ostrov se nachází na tyrkysově modré laguně vedle sesterského ostrova Sun Island, na cípu korálového ostrova, jedné z nejlepších potápěčských oblastí. Útes je vzdálený asi 750 metrů. Doba transferu z letiště člunem trvá asi 2,5 hodiny a 35 minut hydroplánem. Každý den funguje bezplatná kyvadlová doprava na sesterský ostrov Sun Island. Areál s uvolněnou atmosférou je zvláště vhodný pro jednotlivce a páry, kteří hledají zejména klid.

Hotel má 142 pokojů, většinou v bungalovech uprostřed tropické vegetace na pláži. Letovisko nabízí vstupní halu s recepcí, trezor a internetovou kavárnu (za příplatek), kulinářské speciality v otevřené restauraci s mezinárodní kuchyní, útulný bar s terasou a tanečním parketem, karaoke bar, plážový bar a nepřetržitě otevřenou kavárnu. K ostatnímu vybavení patří klenotnictví, obchod se suvenýry a lékářské služby (za příplatek). Hoteloví hosté mohou využívat i zařízení na sesterském ostrově Sun Island.

Program all inclusive zahrnuje tenisový kurt (osvětlení za poplatek), plážový volejbal, stolní tenis, badminton, kulečník, tělocvičnu, saunu a parní lázeň. Večer hotel příležitostně pořádá živou hudbu, folklorní přehlídky a karaoke.
Za poplatek jsou hotelové kurzy potápění v potápěčském centru, windsurfing, jízda na banánu, kanoistika, vodní lyžování, šnorchlování.

Areál nabízí k ubytování plážové bungalovy (1-3 osoby), které jsou prostorné a příjemné, vybavené koupelnou, WC, venkovní sprchou (sladká voda, odsolování teplé a studené vody), bidetem, vysoušečem vlasů, malým posezením, telefonem, satelitní TV s video kanály (za příplatek), minibarem (za poplatek), čajem a kávou, stropním ventilátorem, klimatizací a terasou s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - všechny pokrmy jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci. U polopenze nebo plné penze nejsou nápoje, kromě čaje, kávy a ovocných šťáv k snídani součástí ceny. All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, čaj, kávu a zákusky od 16,00 do 18,00 hodin v kavárně. Neomezené místní alkoholické nápoje od 10,00 do 1,00 hodin v hlavním baru nebo v otevírací době v hlavní restauraci a nealkoholické nápoje a pivo v plážovém baru od 10,00 - 12,00 , 14,00 - 16,00 , 17,00 - 19,00 hodin. Nealkoholické nápoje z minibaru (1x za den je minibar doplněn).

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivský hotel Holiday Island Resort & Spa - bungalov
Maledivský hotel Holiday Island Resort & Spa - ubytování

Maledivy na Facebooku