Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Four Seasons Resort Maldives At Landaa Giraavaru, Baa Atol

Maledivský hotel Four Seasons Resort Maldives At Landaa Giraavaru v oceánu

Hotel Four Seasons Resort Maldives At Landaa Giraavaru leží na přibližně 18 ha velkém ostrově Landaa Giraavaru atolu Baa, obklopen tyrkysovou lagunou. Je umístěný mezi tropickou vegetací, bílými písečnými plážemi a nekonečně modrým Indickým oceánem. Severní část ostrova je ideální pro šnorchlování, pláže na jižní straně zase lákají ke slunění. Domácí útes je vzdálený asi 500 metrů od potápěčského centra, v blízkosti jsou další vynikající podvodní oblasti. Malé je vzdálené asi 30 minut hydroplánem.

Hotelový resort patří ke známému řetězci Four Seasons Hotel Group. K jeho zařízení patří recepce, lobby, internetové připojení WLAN, 4 restaurace, 2 bary, butiky, CD / DVD knihovna, wellness a fitness centrum.
Venku se nachází bazénový komplex s 50-metrovým plaveckým bazénem a s bazénem se slanou vodou, dětský bazén, poolbar, sluneční terasa.

Sport a zábava v ceně: Tenisový kurt (s umělým osvětlením), nemotorizované vodní sporty v novém Marine Center Discovery, výbava pro šnorchlování. Pro nejmladší návštěvníky je v provozu Kids & Teenager Club.
Za poplatek je vodní lyžování, lekce plachtění a windsurfingu, PADI potápěčské centrum (vícejazyčné) přímo v hotelu, kurzy pro začátečníky i pokročilé. Prvotřídní potápěčské lokality jsou až do vzdálenosti 40 minut.

Wellness centrum "The Spa and Ayurvedic Retreat" se prezentuje jako luxusní zařízení se zaměřením na jógu a ajurvédu. 10 pavilonů (z toho 4 nad vodou a 3 ajurvédské) nabízí soukromý prostor k relaxaci s plunge bazénem, parní lázní, venkovními sprchami, saunou a jacuzzi. Speciální ajurvédské balíčky je nutné objednat předem. Za poplatek jsou masáže, procedury, soukromé lekce jógy.

102 vilek a bungalovů se nachází u pláže nebo nad vodou. Jejich zařízení v sobě spojuje moderní technologie a design s typickým maledivským stylem. Jsou vybavené manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky, koupelnou, samostatnou sprchou, venkovní sprchou, župany, vysoušečem vlasů, satelitní TV (plochá obrazovka), DVD přehrávačem, telefonem, internetem, minibarem, trezorem, klimatizací.
Beach bungalovy s bazénem (cca 166 m2, z toho 75 m² obytné plochy) leží na severní straně ostrova, přímo u pláže s velkou zahradou. Mají sluneční terasu s lehátky a malým bazénem (asi 5 metrů).
Beach vily s bazénem (cca 397 m2, z toho 137 m² obytné plochy) leží na jižní straně ostrova s přístupem na pláž a k laguně. Mají velkou zahradu se sluneční terasou, lehátky a bazénem (asi 12 metrů). V loftové úrovni se nachází velké denní lůžko s výhledem na moře.
Sunset/Sunrise Water vily (cca 139 m2, z toho 86 m² obytné plochy) leží na severozápadním cípu nad vodou tyrkysové laguny. Oddělená obývací a spací část s velkou proskleněnou přední částí, sluneční terasa (53 m²) s lehátky a přímý přístup k oceánu. Výhled na východ nebo západ slunce.
Water vily s bazénem (cca 141 m2, z toho 74 m² obytné plochy).

Stravování: Snídaně, polopenze, nebo plná penze - snídaně formou bufetu v Café Landaa, obědy a večeře výběrem z menu ve všech restauracích à-la-carte.
Hlavní restaurace "Café Landaa" nabízí asijské a místní speciality tandoori- a curry-kuchyně, ve vodní zahradě restaurace se podávají japonské teppanyaki a sushi, "Al Barakat" u bazénu se shisha-barem nabízí libanonské a marocké pokrmy, "Blu" nabízí italskou kuchyni, "Barbecue Giraavaru" podává grilovací speciality, "Fuego Grill" nabízí čerstvé ryby, maso, saláty, sendviče a asijskou kuchyni.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Four Seasons Resort Maldives At Landaa Giraavaru s bazénem
Maledivský hotel Four Seasons Resort Maldives At Landaa Giraavaru s restaurací
Maledivský hotel Four Seasons Resort Maldives At Landaa Giraavaru s barem
Maledivský hotel Four Seasons Resort Maldives At Landaa Giraavaru - ubytování

Místo

Hotel Hotel Four Seasons Resort Maldives At Landaa Giraavaru 5° 17' 9.924" N, 73° 6' 57.006" E
Location

Maledivy na Facebooku