Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Embudu Village, Jižní Malé Atol

Hotel Embudu Village, Jižní Malé Atol

Tříhvězdičkový hotel Embudu Village leží na severovýchodě Jižního Malé Atolu, vzdušnou čarou asi 8 km od Malé. Ostrov s tropickou vegetací je přibližně 300 m dlouhý a 175 m široký. Kolem ostrova jsou malé plážové zátoky, které obejdete během 20 minut. Díky blízkosti kanálu Vadoo je zde ideální oblast pro potápění a šnorchlování, útes je vzdálený 10 - 25 m od pláže.
Cesta motorovým člunem z letiště trvá asi 45 minut.

K vybavení hotelu patří otevřená vstupní hala s recepcí (sejfy zdarma), internetový (za příplatek) a televizní koutek, otevřená restaurace, bar, terasa, obchod se suvenýry a šperky.
V ceně ubytování je volejbal, stolní tenis a badminton. 2x týdně se koná večerní zábava s tancem a show. Za poplatek jsou wellness procedury a vodní sporty na pláži, např. windsurfing, katamarán, šnorchlování a kurzy potápění.

Celkem 122 pokojů se nachází v řadových a vodních bungalovech a ve 2-patrové budově, ve stínu palem.
Standardní pokoje jsou vybavené sprchou se studenou vodou, WC, stropním ventilátorem, moskytiérou a terasou.
Superior pokoje mají sprchu s teplou vodou, WC, vysoušeč vlasů, telefon, lednici, klimatizaci a terasu k mořské straně.
Vodní bungalovy jsou komfortně zařízené vanou, kabelovou TV, sejfem, fénem, lednicí, kávovarem, sedacím koutem, oknem v podlaze a verandou.

Stravování: Plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, káva/čaj, snacky a koláče od 16 do 18 hod., místní alkoholické a nealko nápoje od 9,30 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivský hotel Embudu Village s pláží
Maledivský hotel Embudu Village - ubytování

Maledivy na Facebooku