Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bandos Island Resort, Kaafu Atol

Maledivský hotel Bandos Island Resort v moři

Hotel Bandos Island Resort se nachází na zeleném ostrůvku o rozloze 600 m x 400 m, v Severním Malé Atolu. Na ostrově najdete kromě dobrých příležitostí pro vodní sporty také bílou písečnou pláž.

Korálový útes vzdálený asi 40 metrů je ideální ke šnorchlování a potápění. K vnějšímu útesu se dostanete lodí asi během 25 minut. Transfer lodí z letiště v Malé trvá jen 20 minut.

Hotelové zařízení nabízí k ubytování 225 pokojů, dále k jeho zařízení patří lobby s posezením, dvě restaurace, dvě á-la-carte restaurace, kavárna, internetová kavárna a čtyři bary na západní straně ostrova, obchod se suvenýry, klenotnictví, wellness lázně, kadeřnický a kosmetický salón, lékařská klinika a tlaková komora.

Venku se nacházejí 2 plavecké bazény, dětský bazén a bar.

V ceně ubytování je velké fitness centrum, sauna a parní lázně, plážový volejbal, stolní tenis. Za poplatek jsou 2 tenisové kurty (s umělým osvětlením), squash, badminton, PADI potápěčská škola s různými kurzy, centrum vodních sportů s vybavením pro šnorchlování, windsurfing, kánoe, parasailing a katamarány, spa centrum s ájurvédskou léčbou.

Vkusně zařízené standardní pokoje (řadové bungalovy mají vždy 4 pokoje) jsou vybavené sprchou, WC, fénem, klimatizací, satelitní TV, telefonem, minibarem, čajovarem a kávovarem, trezorem a terasou.

Pokoje Deluxe jsou větší a mají navíc vanu.

Pokoje Garden jsou umístěny ve vnitrozemí směrem k bazénu.

2-patrové vily Beach leží směrem k moři, v přízemí mají obývací prostor, v 1. patře ložnici a mají také zastřešený venkovní whirlpool.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Bandos Island Resort s pláží
Maledivský hotel Bandos Island Resort s bazénem
Maledivský hotel Bandos Island Resort a bungalov
Maledivský hotel Bandos Island Resort - ubytování

Místo

Hotel Bandos Island Resort 4° 16' 5.286" N, 73° 29' 35.6064" E

Komentáře

Takováhle dovolená se nezapomíná, je to sen pro každého Evropana. Výhodou bylo, že zde bylo málo turistů z východní Evropy, kterých je hodně na jiných velkých ostrovech, hlavně z Ruska. Byl zde velmi drahý alkohol a pivo, ale moje játra byla šťastná. Pláž byla neuvěřitelně krásná. V bazénu jsem nebyl ani jednou, je hloupé jít do bazénu, když jste na Maledivách.
Location

Maledivy na Facebooku