Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Anantara Kihavah Villas, Baa Atol

Maledivský hotel Anantara Kihavah Villas

Poloha

6-hvězdičkový hotel Anantara Kihavah Villas leží uprostředu Baa Atolu, který se nachází 120 km severozápadně od hlavního ostrova Malé. Ostrov hruškovitého tvaru je jedním z asi 70 korálových ostrovů v tomto maledivském atolu.

Nedotčená příroda, bílé písečné pláže, bujná tropická vegetace a fascinující podvodní svět tohoto rajského ostrůvku doslova lákají k relaxaci a odpočinku. Z Malé se sem dostanete během cca 35 minut hydroplánem (asi 120 km).

Zařízení

Luxusní hotelový resort byl otevřen v roce 2010 a patří k vyhlášenému řetězci Anantara. Nabízí dokonalé soukromí, moderní komfort a vynikající servis.

K zařízení hotelu patří vedle restaurací s asijskou a středomořskou kuchyní také podmořská restaurace a bary, pool bar, butik, knihovna s přístupem na internet, obchod s potápěčskými potřebami, mořská laboratoř a dětský klub "Kihavah Kid´s Club" (3-12 let). Venku je umístěn plavecký bazén s vodními postelemi.

Sport a wellness

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako jóga, posilovna, tenis, volejbal, badminton, petanque, stolní tenis, windsurfing, šnorchlování, kánoe a kajaky. Za poplatek je katamarán, kitesurfing, plachtění, potápění a rybolov na otevřeném moři.

K relaxaci je ideální wellness centrum "Anantara Spa", které je přístupné přes lávku a "Chanel Spa". Každá místnost je vybavena malým bazénem a venkovní sprchou. Za příplatek jsou lázeňské procedury a masáže.

Ubytování

78 velkoryse zařízených luxusních vil a rezidencí je stylově vybaveno s marockou elegancí. Šikovně umístěné barevné akcenty jsou sladěné v barvách Malediv, a dávají vilám útulnou atmosféru.

Každá vila a rezidence má napůl otevřenou koupelnu s velkou vanou, venkovní sprchu, vysoušeč vlasů, župany, DVD přehrávač a satelitní LCD TV, Bose iPod Dock, telefon, Wi-Fi (zdarma), mini bar, kávovar na espreso, šatnu, ledničku, klimatizaci, stropní ventilátor, obytnou terasu se soukromým bazénem a denním lůžkem nebo houpačkou.

Beach Pool Villa (cca 258 m2, z toho 158 m2 je obytný prostor) se nachází přímo na pláži, má kombinovaný obývací prostor s ložnicí, sluneční terasu a bazén (cca 3 x 6 metrů) s výhledem na tropickou zeleň a částečně na moře.

Overwater Pool Villa (cca 259 m2, z toho 150 m2 je obytný prostor) má podobné vybavení, ale je postavena na kůlech nad lagunou, má větší bazén (4 x 7 metrů), zavěšenou houpací síť nad vodou a prosklennou podlahu v koupelně s pohledem na podmořský svět.

Overwater Pool Residence (cca 861 m2, z toho 600 m2 je obytný prostor) má navíc další oddělenou ložnici a druhou koupelnu, velký oddělený obývací pokoj a denní lůžko nad vodou v zavěšené síti, větší bazén (cca 5 x 9 metrů) a navíc služby komorníka.

Beach Pool Residence (cca 785 m2, z toho 550 m2 je obytný prostor) je přímo u pláže, má také 2 ložnice, dvě koupelny a velký oddělený obývací pokoj, sluneční terasu s bazénem (cca 6 x 10 metrů) a služby komorníka.

Stravování

Snídaně formou bufetu v restauraci "Plates", za příplatek jsou možné obědy i večeře. V restauraci "Plates" se k obědu podávají sendviče, těstoviny a k večeři regionální jídla a čerstvé ryby. V "Manzaru" u bazénu si můžete pochutnat na středomořské kuchyni, ve "Fire" na japonské kuchyni Teppanyaki a v "Saltu" na asijských specialitách. Individuální menu a kvalitní vína se podávají v "Sea" (podvodní restaurace s vinárnou), koktejly a malé snacky ve střešním lounge "Sky".

(údaje jsou z roku 2012)

Maledivský hotel Anantara Kihavah Villas s bazénem
Maledivský hotel Anantara Kihavah Villas s wellness
Maledivský hotel Anantara Kihavah Villas s vodní vilou
Maledivský hotel Anantara Kihavah Villas - ubytování

Místo

Hotel Hotel Anantara Kihavah Villas 5° 17' 44.9412" N, 73° 3' 27.3852" E
Location

Maledivy na Facebooku