Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Olhuveli Beach & Spa Resort, Jižní Malé Atol

Hotel Olhuveli Beach & Spa Resort, Jižní Malé Atol

Poloha

4-hvězdičkový hotel Olhuveli Beach & Spa Resort se rozkládá na cca 800 m dlouhém a 300 m širokém ostrově Olhuveli, na vnějším útesu jižního okraje atolu Jižní Malé v Maledivách.

Domovský útes je asi 100 až 150 metrů daleko a je snadno dostupný z přístaviště lodí. Transfer ze 34 kilometrů vzdáleného letiště trvá rychlou lodí cca 50 minut.

Zařízení

Tento komfortní hotelový resort je obklopen tropickou vegetací a nabízí k ubytování 160 pokojů a vilek. Dále k jeho zařízení patří foyer s recepcí (trezor k pronajmutí) a internetem WLAN (za poplatek), čtecí koutek, obchod se suvenýry, klenotnictví, hlavní restaurace a několik á-la-carte restaurací.

Ve venkovních prostorách najdete open-air bar, pool- / snack bar u bazénu, 2 sladkovodní plavecké bazény s odděleným dětským bazénem, dětské hřiště a sluneční terasu. Zapůjčení lehátek a ručníků je zdarma.

Sport a wellness

Ubytovaní hosté s all inclusive mají k dispozici zdarma tenis (osvětlení za poplatek), badminton, biliár, stolní tenis, šipky a fitness centrum. Hotel příležitostně pořádá večerní zábavu s živou hudbou, disco a karaoke.

Za poplatek je potápění (PADI), vodní sporty (např. windsurfing, kitesurfing, katamarán, jízda na banánu), spa wellness centrum s jacuzzi, saunou, parní lázní a masážemi.

Ubytování

Komfortně zařízené standardní pokoje jsou vybavené sprchou / WC, vysoušečem vlasů, posezením, trezorem, telefonem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), klimatizací, ventilátorem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře a lagunu.

Pokoje Deluxe v maledivském stylu jsou umístěné v dřevěných bungalovech se střechou z palmových listů. Plážové vilky Beach jsou v samostatných bungalovech, jsou celkově větší a exkluzivně zařízené. Mají navíc DVD přehrávač a open-air koupelnu s venkovní sprchou, částečně zastřešenou.

Na severovýchodní straně ostrova jsou postavené vodní bungalovy na kůlech v laguně. Jsou vybavené stejně jako pokoje deluxe, jsou prostorné a exkluzivně zařízené. Mají navíc vanu, zastřešenou dřevěnou terasu a sluneční terasu s přímým přístupem do vody.

Vodní bungalovy Jacuzzi stojí na jižní straně ostrova na kůlech v laguně. Jsou vybavené stejně jako plážové vily Beach, ale mají uzavřenou koupelnu, velkou dřevěnou terasu, jacuzzi a přímý přístup do moře. Vodní bungalovy Sunset-Jacuzzi jsou položené směrem k místu, kde zapadá slunce.

Stravování

Možná je polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva / čaj a zákusky od 16.00 do 17.00 hodin, výběr alkoholických i nealkoholických nápojů 10:00 - 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2014)

Hotel Olhuveli Beach v moři, Jižní Malé Atol
Hotel Olhuveli Beach s pláží, Jižní Malé Atol
Hotel Olhuveli Beach s bazénem, Jižní Malé Atol
Hotel Olhuveli Beach s terasou, Jižní Malé Atol
Hotel Olhuveli Beach s pokojem, Jižní Malé Atol

Místo

Hotel Olhuveli Beach & Spa Resort, Jižní Malé Atol 3° 50' 59.19" N, 73° 27' 17.2224" E
Location

Maledivy na Facebooku