Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Thulhagiri Island Resort, Kaafu Atol

Maledivy a hotel Thulhagiri Island Resort

Poloha

Exotický, vysokými palmami lemovaný maledivský ostrov Thulhagiri má rozměry zhruba 300 x 200 metrů a nachází se v jižní části Severního Malé Atolu. Transfer z letiště v Malé trvá cca 25 minut na rychlém člunu.

4-hvězdičkový hotel Thulhagiri Island Resort, který se na něm nachází, je známý pro svou výtečnou kuchyni, bílé písečné pláže a tyrkysové laguny. Domácí útes se nachází asi 60 metrů od hotelu.

Zařízení

Malý prázdninový ostrovní resort nabízí uvolněnou atmosféru a pohodovou dovolenou v 52 plážových a 34 vodních bungalovech.

Dále k jeho zařízení patří částečně otevřená recepce (trezory k pronajmutí zdarma), restaurace a rustikální bar (oboje s písečnou podlahou), klenotnictví, obchod se suvenýry.

Venku je umístěn malý plavecký bazén se sladkou vodou, sluneční terasa a plážový bar. Lehátka a plážové ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty jsou zdarma připraveny sportovní aktivity jako plážový volejbal, badminton, šipky, fitness centrum, stolní fotbal a stolní tenis. Hotel několikrát týdně pořádá večerní zábavu s živou hudbou.

Za poplatek je potápění ("Sub Aqua Dive Center"), vybavení pro šnorchlování, vodní lyžování, windsurfing, katamarán, kánoe. Zpoplatněné jsou i masáže a procedury ve wellness centru "Coconut Spa".

Ubytování

Pokoje Deluxe v jednotlivých nebo v dvojitých plážových bungalovech jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC, vysoušečem vlasů, kávovarem, ledničkou, klimatizací, televizí, telefonem a terasou.

Vodní bungalovy mají podobné vybavení, ale navíc vanu v koupelně, velké panoramatické okna s výhledem na oceán a terasu zařízenou nábytkem s přímým přístupem do moře. Ubytování ve vodních bungalovech je možné pouze od 12 let.

Stravování

Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení, káva a čaj 10:00 - 11:30 a 15:00 - 17:00 hodin, místní a vybrané mezinárodní nápoje ve skle 8:00 - 24:00. V ceně není zahrnuto víno​​, čerstvé ovocné šťávy, koktejly, espresso a cappuccino.

(údaje jsou z roku 2012)

Maledivy a hotel Thulhagiri Island Resort s bungalovy
Maledivy a hotel Thulhagiri Island Resort s bungalovem
Maledivy a hotel Thulhagiri Island Resort s pláží
Maledivy a hotel Thulhagiri Island Resort s bazénem
Maledivy a hotel Thulhagiri Island Resort - ubytování

Místo

Hotel Thulhagiri Island Resort, Kaafu Atol 4° 18' 41.796" N, 73° 29' 16.0152" E
Location

Maledivy na Facebooku