Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Reethi Beach Resort, Baa Atol

Maledivský hotel Reethi Beach Resort z výšky

Poloha

4-hvězdičkový hotel Reethi Beach Resort se rozkládá na 600 x 200 metrů velkém maledivském ostrově Fonimagoodhoo, v dosud relativně nedotčeném atolu Baa. Nádherný korálový útes, ideální pro šnorchlování, je vzdálený přibližně 20 až 80 metrů.

Laguna na jižním konci zase nabízí výborné podmínky pro windsurfing, katamarány a kitesurfing. V okolí se nachází několik neobydlených ostrovů, které lákají k objevování. Transfer hydroplánem z letiště v Malé, které je vzdálené cca 120 km, trvá asi 35 minut.

Zařízení

Nově zrekonstruovaný hotelový resort nabízí k ubytování více než 100 pokojů v 1- a 2-patrových bungalovech. Dále k jeho zařízení patří vstupní prostor, hlavní bufetová restaurace, Reethi Grill restaurace a další á-la-carte restaurace, Moodhu Bar & Restaurant a další bary, klenotnictví, butik, obchod se suvenýry, lékařská ordinace.

Ve venkovních prostorách je umístěn malý sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou a pool bar. Zapůjčení lehátek, podložek a ručníků je zdarma.

Sport a zábava

Sportovně založení hosté mohou v ceně ubytování využívat tenisové, badmintonové a squashové kurty, posilovnu, biliár, stolní tenis, volejbal, půjčovnu vybavení pro windsurfing, 1x za pobyt úvodní lekci do potápění, 2x týdně půldenní výlet. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavu.

Za poplatek je potápěčská škola "Sea Explorer" stejně jako centrum vodních sportů "Waterworld" (katamarány, kánoe, vodní lyže, windsurfing apod.), wellness centrum s nabídkou masáží.

Ubytování

Celkem 80 pokojů je rozmístěno z větší části ve volně stojících bungalovech, seřazených podél pláže. V 15 vodních bungalovech je umístěno dalších 30 pokojů, které jsou spojeny mostem se severním koncem ostrova.

Všechny pokoje jsou luxusně zařízené, k jejich vybavení patří napůl otevřená koupelna se sprchou, WC, klimatizace, stropní ventilátor, vysoušeč vlasů, TV se satelitním příjmem, trezor, minibar (za poplatek), terasa.

Pokoje Deluxe mají stejné vybavení jako standardní pokoje, ale navíc mají vanu, prostorné posezení a typickou maledivskou houpačku směrem k pláži před bungalovem.

Vodní bungalovy mají stejné vybavení jako standardní pokoje, ale jsou větší a mají uzavřenou koupelnu (vana a sprchový kout), posezení a balkón s přímým přístupem do laguny. Kromě toho ještě DVD přehrávač a rychlovarnou konvici.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci formou bufetu (jídlo v á-la-carte restauraci je za příplatek a nápoje zde nejsou v ceně), odpolední sendviče, čerstvé ovoce a dezerty, nápoje v barech a v hlavní restauraci (minerální voda, nealkoholické nápoje, vybraná piva, káva / čaj, rozlévané víno, vybrané lihoviny).

(údaje jsou z roku 2012)

Maledivský hotel Reethi Beach Resort s pláží
Maledivský hotel Reethi Beach Resort s terasou
Maledivský hotel Reethi Beach Resort - bungalov
Maledivský hotel Reethi Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Reethi Beach Resort 5° 15' 23.5332" N, 73° 9' 51.9048" E

Komentáře

Nikdy jsem se necítil tak dobře na dovolené jako během dvou týdnů v hotelu Reethi Beach. Pokoje byly krásně zařízené z masivního dřeva, maximálně 10 - 15 metrů od moře. Nejsem nepřítel dětí, ale pro bezdětné páry je to ideální místo pro klidnou dovolenou, protože tady bylo velmi málo rodičů s dětmi. Personál byl velmi ochotný a pozorný. Večerní program se zde po týdnu opakoval, milovníci diskoték si tady ale moc neužijou, to musíte vyrazit na Ibizu nebo na Mallorcu. Také nabídka jídel se po týdnu opakovala, ale chuť byla naprosto vynikající, aspoň to co jsem mohl ochutnat. Byl to ráj pro milovníky ryb. Všechno vypadalo čerstvě, ať už dezert nebo ovoce, snídaně nebo večeře.
Location

Maledivy na Facebooku