Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Park Hyatt Maldives Hadahaa, Gaafu Alifu Atol

Maledivský hotel Park Hyatt Maldives Hadahaa

Poloha

6-hvězdičkový hotel Park Hyatt Maldives Hadahaa je umístěn na asi 420 m dlouhém a 300 m širokém ostrově Hadahaa v atolu Gaafu Alifu, jednom z největších a nejhlubších přírodních atolů na světě.

Hotel je umístěn v nádherné laguně, obklopen bílými písečnými plážemi. Byl postaven s moderní elegancí a jemnou architekturou začleněn do maledivské přírody.

Letiště Malé je vzdálené asi 400 km, cesta z něj trvá asi 45 minut letadlem do Kaadedhdhoo a pak 55 minut motorovým člunem přímo k hotelu.

Zařízení

K luxusnímu hotelu patří 50 pokojů, 2 restaurace à-la-carte: hlavní restaurace "The Dining Room" (mezinárodní a asijská kuchyně) a "The Island Grill" s tradičními maledivskými specialitami, dále "The Bar", butik, knihovna, půjčovna CD a DVD, internetové připojení WLAN (zdarma).

Ve venkovních prostorách najdete 2 plavecké bazény (z toho 1 ve spa prostoru).

Sport a wellness

V ceně ubytování je plážový volejbal, fitness centrum, jóga a kajaky. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavu, stejně jako různé výlety lodí, např. Sunset Cruise nebo za delfíny.

Za poplatek je katamarán, windsurfing, výbava pro šnorchlování, podvodní skútry, potápěčská škola PADI a wellness centrum "The Vidhun Spa" s masážemi a dalšími procedurami.

Ubytování

Pokoje Park Villa (cca 110 m2, z toho venkovní prostor 50 m2) jsou samostatně stojící a velmi prostorné. Ke vkusnému vybavení patří napůl otevřená koupelna se sprchou / WC, venkovní vanou a samostatnou venkovní sprchou, vysoušeč vlasů, župany, TV, CD / DVD přehrávač, iPad ®, iPod, telefon, připojení na internet zdarma, klimatizace, minibar, kávovar, trezor, dřevěná terasa s posezením a lehátky, zahrada, částečný výhled na moře.

Pokoje Park Pool Villa (cca 120 m2, z toho venkovní prostor 60 m2) mají podobné vybavení, ale navíc mají vlastní bazén a denní postel.

Pokoje Park Water Villa (cca 110 m2, z toho venkovní prostor 40 m2) jsou podobné jako Park Villa, ale mají uzavřenou koupelnu, a stojí na kůlech přímo nad mořem. Mají velkou dřevěnou terasu s posezením a nábytkem, a přímý přístup do moře.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně a večeře formou á-la-carte, obědy při rezervované plnou penzi v restauraci "The Dining Room" .

(údaje jsou z roku 2012)

Maledivský hotel Park Hyatt Maldives Hadahaa s bazénem
Maledivský hotel Park Hyatt Maldives Hadahaa s pláží
Maledivský hotel Park Hyatt Maldives Hadahaa s terasou
Maledivský hotel Park Hyatt Maldives Hadahaa - ubytování

Místo

Hotel Park Hyatt Maldives Hadahaa, Gaafu Alifu Atol 0° 30' 20.6352" N, 73° 27' 15.1344" E
Location

Maledivy na Facebooku