Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kanuhura Resort, Lhaviyani Atol

Maledivský hotel Kanuhura Resort

6-hvězdičkový hotel Kanuhura Resort se nachází na 1000 x 200 m velkém korálovém ostrově, na severovýchodním útesu atolu Lhaviyani. Transfer hydroplánem z maledivského letiště na Hulhulé trvá cca 50 minut.

Tento exkluzivní hotelový resort je dokonale integrován do tropické přírody a nabízí stylový komfort, vynikající služby a pláže s jemným pískem, stejně jako křišťálově čisté moře a více než 40 různých potápěčských lokalit.

Resort patřící k řetězci "Leading Hotels of the World" nabízí k ubytování více než 95 samostatně stojících vilek. Dále k jeho zařízení patří hlavní bufetová restaurace Thin Rah, 2 á-la-carte restaurace, 3 bary, noční klub, dětská herna, knihovna, půjčovna CD a DVD, butik a kadeřnictví.

Ve venkovním areálu je umístěn plavecký bazén se sluneční terasou, oddělěný dětský bazén, plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou samozřejmě k zapůjčení zdarma.

Během pár minut jízdy na loďce se dostanete na soukromý ostrůvek Jehunuhura, kde je postavena také malá restaurace Kandu. Ta je často využívána pro pořádání soukromých párty (za poplatek).

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty s umělým osvětlením, stolní tenis, squash, posilovna, plážový volejbal, šipky, kulečník, kánoe, šlapadla a windsurfing. Kromě toho také wellness centrum se saunou, parní lázní a jacuzzi. Pro nejmenší hosty je připraven Kids Club (2-11 let) a Teens Club (12-17 let).

Za poplatek jsou vodní sporty jako šnorchlování, windsurfingové lekce, plachtění (katamarán), rychlé lodě, rybaření, vodní lyžování, wakeboarding, jízda na banánu, lodní výlety a PADI potápěčská škola. Za příplatek jsou také masáže a lázeňské procedury ve wellness centru.

Plážové vily Beach Villa (2-3 osoby, cca 62 m²) jsou elegantně zařízené přírodními materiály ve světlých barvách, k jejich vybavení patří polo-otevřenou koupelna / venkovní sprcha / WC, fén, župan, telefon, připojení na internet (zdarma), trezor, satelitní TV, DVD přehrávač, minibar, klimatizace, stropní ventilátor a terasa s výhledem na moře. Přístup do moře je přes malou zahradu.

Vily Water Villa (2-3 osoby, cca 125 m², z toho přibližně polovina je obytná plocha) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější. Jsou postaveny na kůlech nad lagunou, venku mají posezení, navíc služby komorníka a přímý přístup do moře z terasy.

Vily Grand Water Villa (cca 135 m², z toho je obytná plocha 78 m²) jsou prostorné, mají oddělenou obývací a spací část a velkou terasou (14 m²).

Vily Duplex Villa (cca 132 m²) jsou dvě navzájem spojené vily Beach.

Vily Grand Beach Villa (cca 280 m²) mají 2 ložnice a 2 velké koupelny.

Stravování: Bohatá snídaně formou bufetu, při polopenzi navíc večeře formou bufetu nebo výběrem v jedné z několika á-la-carte restaurací.

(údaje jsou z roku 2011)

Maledivský hotel Kanuhura Resort s pláží
Maledivský hotel Kanuhura Resort s restaurací
Maledivský hotel Kanuhura Resort s wellness
Maledivský hotel Kanuhura Resort s bungalovem
Maledivský hotel Kanuhura Resort - ubytování

Místo

Hotel Kanuhura 5° 31' 57.6408" N, 73° 30' 23.8788" E

Komentáře

Dobrý den koncem února jedem poprvé na Maledivy Sun Island. Byl jste tam.někdo? Jaké je tam vyžití pro děti? Je tam možnost wifi připojení? Jaké je jídlo? Máme to AI. Děkuji
Location

Maledivy na Facebooku