Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Diamonds Thudufushi Island Resort, Jižní Atol Ari

Maledivský hotel Diamonds Thudufushi Island Resort

4,5-hvězdičkový hotel Diamonds Thudufushi Island Resort se nachází v západní části Jižního Ari Atolu. Domovský útes malého ostrova (300 x 150 metrů) je vzdálený pouhých 60 metrů od hotelu. Transfer hydroplánem z letiště na ostrově Hulhulé trvá asi 30 minut.

Hotelové zařízení bylo v létě roku 2010 kompletně zrekonstruováno, dnes nabízí k ubytování 72 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, internetové Wi-Fi připojení v prostoru recepce (zdarma), open-air restaurace, bar, restaurace a bar exkluzivně pro hosty z vodních vil, plážový bar, butik, drogerie / obchod se suvenýry.

V ceně ubytování jsou lehátka a slunečníky, sportovní aktivity - stolní tenis, volejbal, šipky, boccia, vybavení pro šnorchlování, windsurfing, kánoe, katamarán, vodní gymnastika, aerobic.

Hotel pravidelně pořádá denní a sportovní animace, večerní zábavu s živou hudbou. Výlety s průvodcem za šnorchlováním ke korálovému útesu, výlet na ostrov do Fisherman Island.

Za poplatek je potápění, vodní lyžování, wellness centrum "Serena Spa" s různými procedurami, ajurvédskou léčbou a masážemi.

Standardní pokoje v bungalovech (cca 35 m2) jsou vybavené patří napůl otevřenou koupelnou se sprchou, WC, župany, vysoušečem vlasů, sedacím koutem, telefonem, trezorem, iPod-Station, kávovarem, minibarem, klimatizací, stropním ventilátorem, venkovní sprchou a terasou s lehátky a s nádherným výhledem na moře.

Nově vybavené vodní vily Deluxe (cca 180 m2) jsou umístěné na kůlech v laguně, jsou prostornější, mají kombinovaný obývací prostor s ložnicí, oddělenou šatnu, velkou sluneční terasu, jinak stejné vybavení jako plážové bungalovy.

Stravování: Plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu (různé tématické večery), káva / čaj, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje a nápoje z minibaru.

(údaje jsou z roku 2012)

Maledivský hotel Diamonds Thudufushi Island Resort - bungalov
Maledivský hotel Diamonds Thudufushi Island Resort - terasa
Maledivský hotel Diamonds Thudufushi Island Resort - ubytování

Místo

Hotel Diamonds Thudufushi Island Resort 3° 47' 10.3272" N, 72° 43' 51.4056" E

Komentáře

Tato dovolená byla jedna z našich nejhezčích. Bezvadná byla blízkost moře a rozmanitý podmořský život na útesu. Opravdu nic nám tady nevadilo. Hotelový komplex byl neustále uklízen, všude bylo čisto. Bylo zde docela dost dětí, některým starším lidem se nelíbila hlučná večerní zábava, ale pro nás to bylo OK. Pokoj v bungalovu, kde jsme byli ubytovaný, byl víc než dost velký pro dvě osoby, a byl uklízen dvakrát denně. Pláž začínala přímo před bungalovy, moře bylo maximálně 10 metrů daleko. V nabídce byly výlety lodí, my jsme využili dva za šnorchlováním. Jídlo bylo velmi dobré, restaurace čistá.
Location

Maledivy na Facebooku