Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Faru, Farukolhufushi (Severní Malé Atol)

Maledivský hotel Club Faru

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Club Faru je umístěn na maledivském ostrůvku Farukolhufushi (800 x 250 m), který je pokryt kokosovými palmami a tropickými rostlinami.

Nachází se pouhých 10 minut jízdy lodí od letiště a 30 minut od hlavního města Malé. Velká laguna poskytuje ideální podmínky pro koupání a vodní sporty.

Zařízení

Hotelový resort s příjemnou atmosférou nabízí k ubytování celkem 152 pokojů, které jsou rozmístěny do 2-patrových budov bílé písečné pláže kolem ostrova.

Dále k jeho zařízení patří recepce, otevřené lobby s posezením, butik, obchod se suvenýry, internetová místnost a připojení Wi-Fi (za poplatek), hlavní restaurace "Haruge", "Vilu Bar" s terasou a krásným výhledem na moře, TV a čtenářský koutek, "Dhonveli" kavárna, à-la-carte restaurace (mezinárodní gastronomické speciality).

Uprostřed venkovní části je umístěn plavecký bazén, obklopený prostornou sluneční terasou ve stínu palem, pool bar, najdete zde také "Open-Air-Plaza", kde se konají různé programy.

Sport a wellness

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako stolní tenis, kulečník, badminton, plážový volejbal, kánoe, kajaky, 1x denně výlet za šnorchlováním (vybavení není v ceně). Hotel příležitostně pořádá animační a zábavní programy.

Za poplatek je wellness centrum s lázeňskými procedurami, malé fitness centrum, windsurfing a škola potápění s kurzy pro začátečníky i pokročilé. Domácí útes je vzdálený asi 300 - 400 metrů, vnější útes asi 10 minut loďkou dhoni.

Ubytování

Prostorné a pohodlně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu s místními a mezinárodními specialitami v hlavní restauraci, občerstvení v kavárně od 10:00 do 12:00 hodin, od 16:00 do 18:00 a od 23:00 do 24:00 hodin, neomezené alkoholické a nealkoholické nápoje (minerální voda, limonády, místní víno​​, točené pivo, běžné značky whisky, rumu, vodky, ginu) od 10:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Maledivský hotel Club Faru s pláží
Maledivský hotel Club Faru s bazénem
Maledivský hotel Club Faru - ubytování

Místo

Hotel Club Faru, Severní Malé Atol 4° 13' 49.764" N, 73° 32' 34.6488" E
Location

Maledivy na Facebooku