Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Chaaya Ellaidhoo Island Resort, Ari Atol

Hotel Chaaya Ellaidhoo Island na Maledivách

Hotelový resort Chaaya Ellaidhoo Island leží na východním pobřeží Severního Atolu Ari a během 85 minut se na něj dostanete rychlou lodí nebo za 25 minut hydroplánem z ostrovního letiště Hulhule. Ostrov je díky potápěčským lokalitám v blízkosti ideální pro milovníky potápění.

Jen 300 x 280 metrů velký ostrov Ellaidhoo se nachází na severovýchodním vnějším útesu korálového ostrova Severní Ari. Hustá vegetace s kokosovými palmami nabízí jedinečný zážitek v přírodě. K hotelovému zařízení patří recepce s internetovým koutkem (za poplatek), hlavní restaurace "Madi", á-la-carte restaurace "Malamathi" s výbornou gurmánskou kuchyní, bar "Iruohsnee Sunset" a obchod se suvenýry.
U stylově upraveného bazénu si můžete odpočinout, najdete zde také bar. Lehátka a slunečníky jsou zde v ceně. Pro nejmladší návštěvníky je k dispozici samostatný dětský koutek.

V ceně pobytu je tělocvična, tenis, squash, fotbal, gymnastika, plážový volejbal, stolní tenis, stolní fotbal, badminton, šipky a kulečník. Za poplatek je potápění, wellness centrum s masážemi a lázeňskými procedurami. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavu.

28 superior pokojů je umístěno ve 2-patrových budovách, jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, plazmovou TV, minibarem (za poplatek), kávovarem a čajovarem, stropním ventilátorem, klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
46 plážových bungalovů (1 - 3 osoby) má stejné vybavení a nabízí terasu s výhledem na moře.
24 vodních bungalovů (1 -3 osoby) je postaveno na kůlech v laguně a mají stejné vybavení jako superior pokoje.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - všechna jídla formou bufetu v hlavní restauraci, odpolední káva, čaj a koláče v 16-18 hodin, místní alkoholické a nealko nápoje 10-24 hodin, půlnoční občerstvení.

(údaje jsou z roku 2010)

Maledivský hotel Chaaya Ellaidhoo Island Resort
Maledivský hotel Chaaya Ellaidhoo Island s pláží
Maledivský hotel Chaaya Ellaidhoo Island - ubytování

Maledivy na Facebooku