Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Biyadhoo Island Resort, Jižní Malé Atol

Maledivy a hotel Biyadhoo Island Resort

Poloha

3-hvězdičkový hotel Biyadhoo Island Resort se nachází na ostrově Biyadhoo v Jižním Malé Atolu souostroví Maledivy, od letiště na ostrově Hulhulé je vzdálen pouhých 30 minut rychlým člunem.

Téměř kruhový ostrov o průměru cca 400 metrů nabízí vynikající podmínky pro šnorchlování, potápění a surfování. Místní útes je vzdálen asi 20 – 50 metrů, bílé písečné pláže jsou obklopené bujnou tropickou vegetací a tyrkysově modrou vodou.

Zařízení

Tento oblíbený prázdninový komplex nabízí k ubytování 96 pokojů, které jsou rozmístěné do šesti 2-patrových budov podél pláže.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezor zdarma), klimatizovaná hlavní restaurace "The Palms" s mezinárodními specialitami, bar, TV koutek, butik, malá knihovna, obchod se suvenýry, Banyan Club. Na pláži se nachází open-air bar, který nabízí skvělé občerstvení.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté si mohou zdarma zahrát volejbal, stolní tenis a fotbal. Hotel také 1x týdně pořádá zábavní večer s tancem a show.

Za poplatek je potápění, vybavení ke šnorchlování, windsurfing, katamarán, vodní lyžování, lázeňské a kosmetické procedury ve wellness centru "Aavun Spa".

Ubytování

Pokoje (26 - 30 m²) jsou jednoduše a funkčně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprcho a WC, vysoušeč vlasů, posezení, trezor, telefon, minibar (za poplatek), kávovar, klimatizace, balkón nebo terasa s výhledem na moře.

Stravování

Plná penze nebo all inclusive – snídaně (7.30 - 10.00 hodin), obědy (12.30 - 14.00 hodin) a večeře (19.30 - 21.30 hodin) formou bohatého bufetu, občerstvení 16.00 – 17.00 hodin v Coconut Baru, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

I přes některé malé nedostatky jsme si dovolenou užili. Ostrov má bujnou vegetací a je velmi vhodný pro milovníky šnorchlování, protože je kolem něj všude voda a útes je přístupný několika vstupy od pláže. Viděli jsme pod želvy, mnoho velkých hejn ryb a další mořské živočichy. Pro lidi, kteří hledají klid a pohodu, chtějí si užívat přírodu nad vodou i pod vodou, a nehledají žádný velký luxus, je to super ostrov.

Maledivy a hotel Biyadhoo Island Resort s pláží
Maledivy a hotel Biyadhoo Island Resort s barem
Maledivy a hotel Biyadhoo Island Resort - ubytování

Místo

Hotel Biyadhoo Island Resort, Jižní Malé Atol 3° 55' 20.2908" N, 73° 27' 25.8804" E
Location

Maledivy na Facebooku